Kapsin logo

Kapsi Internet-käyttäjät ry

Liity jäseneksi

Henkilöjäsenet

Tee jäsenhakemus

Hyväksyt yhdistyksen säännöt. Jäsenmaksu on 40 €/12 kk alv 0 %.

Kapsin palvelut on tarkoitettu epäkaupalliseen käyttöön.

Saat tunnukset 1–3 päivän kuluessa, usein samana päivänä.

Lue lisää...

Juniorijäsenet

Juniorijäseneksi voi hakea liittymisvuonna enintään 20 vuotta täyttävä henkilö. Kaikki uudet jäsenet, jotka täyttävät juniorijäsenyyden ehdot, hyväksytään automaattisesti juniorijäseniksi. Nykyiset jäsenet, jotka täyttävät juniorijäsenen ehdot, voivat hakea jäsenluokan muutosta yhdistyksen hallitukselta.

Juniorijäsenten jäsenmaksu on 10 €/12 kk alv 0 %.

Yhteisöjäsenet

Yhteisöjäsenillä on samat palvelut, mutta jäsenyys ei ole kenenkään yksittäisen henkilön nimissä. Tunnukset voivat olla yhdistyksen vastuuhenkilöiden käytössä, kun taas yksityishenkilön tunnukset ovat henkilökohtaiset.

Yhteisöjäseneksi voi liittyä rekisteröity yhteisö. Yhteisöjäsenen jäsenmaksu on 70 €/12 kk alv 0 %. Jäsenhakemuksen voi tehdä yhteisöjäsenen lomakkeella.

Kannatusjäsenet

Kannatusjäsenillä ei ole palveluita, vaan he haluavat ilmaista tukensa yhdistyksen toiminnalle. Kannatusjäseneksi voi liittyä myös yritys. Kannatusjäsenen jäsenmaksu on 250 €/12 kk alv 0 %.

Mikäli olet kiinnostunut kannatusjäsenyydestä, ota yhteyttä suoraan hallitukseen hallitus@POISTATAMA.tuki.kapsi.fi.


Lisätietoa jäsenyydestä

Mitä jäsenyydestä hyötyy?

Kapsi tarjoaa jäsenilleen erilaisia Internet-palveluita. Kaikki palvelut sisältyvät vuosittaiseen jäsenmaksuun.

Miksi yhdistys?

Yhdistystoiminta on puhtaasti voittoa tavoittelematonta toimintaa. Kaikki yhdistyksen keräämät jäsenmaksut pystytään ohjaamaan mahdollisimman suoraan itse toiminnan kehittämiseen ja toiminnasta aiheutuvien kulujen kattamiseen.

Mihin sitoudun?

Yhdistyksen jäsen sitoutuu hyväksymään Kapsin tarkoituksen ja säännöt sekä maksamaan jäsenmaksun. Maksun suuruus päätetään vuosittain yhdistyksen kokouksessa. Tällä hetkellä henklöjäsenen vuosimaksun suuruus on 40 €/vuosi ja yhteisöjäsenen 70 €/vuosi. Jäsenmaksu kerätään vuodelta (12 kk) kerrallaan liittymispäivästä lähtien. Jäsenmaksut maksetaan tilisiirtoina Kapsi Internet-käyttäjät ry:n tilille.

Yhdistyksen jäsenyyden voi lopettaa koska tahansa lähettämällä vapaamuotoisen erohakemuksen tai ilmoituksen yhdistyksen hallitukselle. Ero myönnetään pääsääntöisesti seuraavassa hallituksen kokouksessa ja eron myötä myös jäsenen käytössä olleet palvelut suljetaan.

Jäsenhakemuksien käsittely

Jäsenhakemuksien käsittely tapahtuu useammassa vaiheessa:

Aluksi hallitus esitarkastaa hakemuksen. Esitarkastuksessa pyritään varmistamaan, että hakemus ei sisällä hakemuksen hyväksymisen kannalta oleellisia puutteita esimerkiksi yhteystietojen osalta. Tässä vaiheessa voi kulua parista tunnista pariin päivään. Hakija saa sähköpostilla varmistusviestin, kun hakemus on esihyväksytty.

Esitarkastuksen jälkeen hakemuksesta lähetetään kopio ylläpidolle, joka luo tunnukset. Tunnusten luomisen jälkeen kaikki palvelut ovat jäsenen käytettävissä jo ennen varsinaista hyväksymistä.

Esitarkastettu hakemus siirtyy myös hallituksen kokousjonoon. Varsinainen jäseneksi hyväksyminen tehdään hallituksen kokouksessa, joita on parin viikon välein. Hyväksymisen jälkeen lähetetään ensimmäinen jäsenmaksulasku.